A Squema Girona intervenim en psicologia d'adults en problemes d'ansietat, depressió, fòbies, addiccions (tabac, alcohol, drogues, fàrmacs, joc, internet, mòbils, treball, sexe, compres), conducta alimentària, dol, estrès, dolor crònic i en altres problemes de la vida quotidiana. El nostre objectiu consisteix a millorar la seva salut emocional, el seu benestar i qualitat de vida sense recórrer a tractaments farmacològics.

Seleccionar:Depressió Ansietat Generalitzada Estrès Fòbies Addiccions Deshabituació Tabàquica Desgast Laboral (Burn-out) Orientació i Creixement Personal Dol i Pèrdues Dolor Crònic Trastorns de la Conducta Alimentària Trastorn de Pànic/Agorafòbia Trastorn Obsessiu Compulsiu Trastorn Bipolar Trastorn Adaptatiu Dependència Emocional Trastorns de la Personalitat

A Squema Psicòlegs Girona realitzem intervenció cognitivo-conductual en psicologia infantil i psicologia juvenil. L'infantesa i l'adolescència són fases crítiques en les quals es forma la identitat i se senten les bases de la personalitat, que repercutiran en l'etapa adulta. La pràctica de la psicologia infantil i la psicologia juvenil requereix unes habilitats específiques per part del psicòleg i el coneixement profund de l'etapa evolutiva en què es trobi el nen.

Realitzem un tractament individualitzat considerant les necessitats del nen, integrant els diferents àmbits en què es realitza el desenvolupament, especialment el context familiar, social i escolar. En el marc del tractament proporcionem assessorament i suport als pares per fomentar el canvi de conducta dels seus fills, per prevenir futurs problemes en l'adultesa.

La vellesa constitueix un estadi natural en el desenvolupament i l'envelliment, un procés continu en el cicle vital. A Squema Psicòlegs Girona proporcionem un servei de psicologia de la vellesa per fomentar un envelliment actiu i saludable. Atenem les necessitats i les particularitats distintives de la gent gran en relació amb la intervenció amb adults, per proporcionar-los una atenció psicològica de qualitat.

Seleccionar:Depressió Ansietat Generalitzada Fòbies Dol i Pèrdues Dolor Crònic Ansietat Trastorns de la Personalitat Deteriorament Cognitiu Lleu

A Squema Psicòlegs Girona realitzem intervenció en teràpia de parella per prevenir i tractar problemes de comunicació, discussions freqüents, diferències en la criança, gelosia, infidelitat i problemes sexuals, entre altres. El tractament es dirigeix a fomentar canvis conductuals i cognitius amb l'objectiu general consistent a promoure el retorn de l'harmonia en la relació.

El procediment de teràpia de parella consta de quatre fases. Una fase inicial de definició del problema i acord dels objectius, una segona fase d'aplicació en què es realitza el canvi, una fase de consolidació de les millores i finalment una fase de seguiment, que dona pas al tancament. Les sessions es realitzen al nostre centre de Girona mitjançant entrevistes individuals i conjuntes amb una durada de seixanta minuts aproximadament.

 

Al Centre Squema de Psicologia li oferim un servei de Psicologia Online que pot realitzar des del seu domicili amb confidencialitat i sense la necessitat de desplaçar-se.

  • Seguretat: les vídeotrucades amb el psicòleg s’asseguren mitjançant un estàndard de xifrat avançat i certificat SSL.
  • Comoditat: rebi tractament de Psicologia Online des del seu domicili, sense desplaçaments.
  • Facilitat de pagament: realitzi el pagament còmodament mitjançant transferència o ingrés bancari.