Tractaments

A Squema Psicòlegs Girona realitzem tractament psicològic en psicologia d'adults en problemes d'ansietat, depressió, fòbies, trastorn de pànic, agorafòbia, trastorns de la conducta alimentària, estrès, dol, dolor crònic i en altres problemes de la vida quotidiana. El nostre objectiu consisteix a millorar la seva salut emocional, el seu benestar i qualitat de vida.

Al Centre Squema Psicòlegs Girona estem especialitzats en el tractament cognitivo-conductual en psicologia infantil i juvenil. L'infantesa i l'adolescència són fases crítiques en les quals es forma la identitat i se senten les bases de la personalitat, que repercutiran en l'etapa adulta. L'exercici de la psicologia infanto-juvenil requereix unes habilitats específiques per part del psicòleg i el coneixement profund de l'etapa evolutiva en què es trobi el nen.

Realitzem tractaments individualitzats en psicologia infantil i adolescent, considerant les necessitats del nen, integrant els diferents àmbits en què es realitza el seu desenvolupament, atenent especialment el context familiar, social i escolar. Durant el tractament, el psicòleg infantil proporciona assessorament i suport als pares per fomentar el canvi de conducta dels seus fills, per prevenir futurs problemes en l'adultesa.

La vellesa constitueix un estadi natural en el desenvolupament i l'envelliment, un procés continu en el cicle vital. A Squema Psicòlegs Girona proporcionem un servei de psicologia de la vellesa per fomentar un envelliment actiu i saludable. Atenem especialment les necessitats de les persones grans i atenem les seves particularitats distintives respecte la intervenció amb els adults, per proporcionar-los una atenció psicològica de qualitat.

A Squema Psicòlegs Girona realitzem intervenció en teràpia de parella per prevenir i tractar problemes de comunicació, dificultats per arribar a acords, discussions freqüents, diferències en la criança, gelosia, infidelitat i problemes sexuals, entre altres. El tractament es dirigeix a fomentar canvis conductuals i cognitius duradors amb l'objectiu de promoure el retorn de l'harmonia en la relació.

El procediment de teràpia de parella consta de quatre fases. Una fase inicial d'avaluació, en què es defineix el problema, s'arriba amb la parella a un acord dels objectius terapèutics i es plantegen les accions necessàries per assolir-los. Una segona fase d'intervenció en què s'apliquen les recomanacions i les tècniques per a fomentar el canvi. Durant aquest període es duran a terme activitats terapèutiques en consulta i entre sessions. Finalment, quan s'han assolit millores significatives inicia la fase de consolidació de les millores i de seguiment, que dóna pas al tancament.

A Squema Centre de Psicologia Girona li oferim un servei de PsicologiaOnline que pot realitzar des del seu domicili amb confidencialitat i sense la necessitat de desplaçar-se.

  • Seguretat: les vídeotrucades amb el psicòleg s’asseguren mitjançant un estàndard de xifrat avançat i certificat SSL.
  • Comoditat: rebi tractament de Psicologia Online des del seu domicili, sense desplaçaments.
  • Facilitat de pagament: realitzi el pagament còmodament mitjançant transferència o ingrés bancari.
Whataspp Whatsapp